Mere end bare lokaler

FIRMAEVENT NÆR KØBENHAVN

Søger du et hyggeligt sted at holde dit næste firmaevent i nærheden af København? På Club Riva kan I få serveret lækker mad, og vi står gerne for sjov og hyggelig underholdning som fisketur, standup eller live musik. 

Et firmaevent i København kan være lige, hvad I har brug for, når I skal hygge jer sammen i virksomheden. Ofte er det, når I kommer væk fra jeres arbejdsplads og laver noget helt andet sammen, at I lærer hinanden rigtigt at kende. Det kan være med til at give en god grobund for et produktivt samarbejde efterfølgende. 

Derudover kan et firmaevent også være en måde at belønne dine ansatte på. Når dine ansatte ser, at du bruger penge på, at de skal have det sjovt og hygge sig sammen, vil de også naturligt føle, at du sætter pris på deres arbejde. Nogle gange tæller handlinger højere end ord. 

Når I skal holde et firmaevent i København, er det en god ide, at I vælger et sted, hvor der bliver sørget for det hele for jer. Alle kan deltage i festen på lige fod, når der ikke er nogen, der skal stå for mad og rengøring. 

 

FLOTTE OG HYGGELIGE LOKALER TIL JERES FIRMAEVENT

Hos Club Riva kan du holde dit firmaevent i flotte og hyggelige lokaler med udsigt over bådene i Rungsted Havn og Øresund bagved. De rolige og rare rammer er med til at gøre, at I kan få en rigtig god aften sammen, hvor I kan få talt om meget andet end arbejde. 

Vi kan stå for en lang række forskellige firmaevents for både små og store virksomheder. Hvis I er en lille virksomhed, er det oplagt for jer, at I spiser i vores restaurant. Hvis I er en større virksomhed, hvor I bliver minimum 30 personer til spisning, kan I sidde i vores lokale på første salen. 

FÆLLES OPLEVELSER GIVER ET BEDRE SAMMENHOLD

Noget af det vigtigste ved at firmaevent i København er, at I får nogle gode oplevelser sammen. Har I selv en ide til et arrangement, er I meget velkomne til at kontakte os for at høre, om det er muligt. Ellers har vi også en række forslag til forskellige former for underholdning. 

Holder I af vin, kan vi for eksempel stå for en lækker vinsmagning i forbindelse med jeres firmaevent. Det er en god måde at komme hinanden ved og tale om de forskellige vine. 

Er I mere til en sejltur på Øresund eller en fisketur, inden I sætter jer til bords, kan vi også stå for at arrangere det. Vores placering i Rungsted Havn gør, at vi har mange kontakter i havnen, der kan hjælpe os med den slags arrangementer. 

TIL EN GOD FEST HØRER OGSÅ GOD MUSIK OG SJOV TIL

En anden oplevelse kan være, at I ser en af de dygtige standupkomikere, som vi har her i Danmark. Vi har tidligere samarbejdet med en del af dem og kan derfor nemt booke dem til at give et show særligt for jer. 

Til et firmaevent, der skal slutte med en fest, er det en god ide at hyre noget lækker musik. Det kan være en af vores dygtige DJ’s. Det kan også være en af de mange musikere eller et af de mange bands, som vi samarbejder med. Vi har blandt andet et godt samarbejde med Erann DD, Søs Fenger, Rasmus Nøhr, Moonjam, Anthonelli Orchestra, Danseorkestret og Rugsted Kreutzfeldt. 

BELIGGENHED LIGE VED VANDET

Club Riva ligger i Rungsted Havn med en fantastisk udsigt over bådene i havnen. Hvis I gerne vil starte eventet med oplevelser i nærheden, inden I kommer til restauranten og fortsætter med mad, fest og underholdning, kan vi hjælpe jer med forslag til det. 

Er I kulturelt interesserede i virksomheden, kan I for eksempel tage på Karen Blixen Museet, der ligger bare fem minutter væk. I kan også starte på Frederiksborgslot i Hillerød. Det tager kun en halv time i bil at komme derfra til vores lokaler. 

Transport er nemt og hurtigt

Det tager ikke lang tid at komme til Club Riva, når du kommer i bil indefra København. Fra Indre By tager det cirka en halv time. Vi har gratis parkering, så du behøver ikke at bekymre dig om at skulle stille P-skiven eller at flytte bilen midt i arrangementet. 

Kommer du med offentlig transport inde fra København, er det også nemt at komme herud. Tager du Kystbanen, tager det også omkring en halv time at komme til Rungsted Kyst Station. Derfra skal du bare gå fem minutter. Du kan også komme hertil med bus 388, der kører fra Lyngby, og som holder bare et minut fra vores dør. 

BOOK NU

Det er populært at holde sit firmaevent hos os. Det er derfor en god ide, at du allerede booker nu. Ring til os på 45 76 40 30 eller send en mail til info@clubriva.dk.

Vi glæder os til at møde jer – og til at I mødes hos os