Mere end bare lokaler

FIRMAFEST

Søger du et hyggeligt sted at holde firmafest, hvor I kan få lækker mad og god underholdning, så er Club Riva i Rungsted det helt rigtige sted for jer i stedet for at holde firmafest i København. Vi har en selskabspakke til større virksomheder, hvor I får lækker mad og natklub. Er I en mindre virksomhed, kan I for eksempel vælge vores ”Dinner & Dance” koncept, hvor I får en lækker middag og en god koncert efterfølgende. 

Der kan være mange grunde til at holde en firmafest. I kan have lyst til at fejre nogle gode resultater, som I har opnået i virksomheden, eller I kan have lyst til at komme hinanden ved og få nogle oplevelser sammen væk fra arbejdspladsen. Firmafesten er en god mulighed for jer for at lære hinanden bedre at kende. Hvem ved, måske kan det være med til at styrke sammenholdet og samarbejdet i virksomheden?

Vil I gerne have god mad, hyggelige lokaler med en fantastisk udsigt og mulighed for fest med en DJ eller et live band efterfølgende, er Club Riva ved Rungsted Havn det helt rigtige sted for jer at holde firmafesten. I kan få vores første sal for jer selv. Der serverer vi en lækker tre retters menu. Bagefter kan I feste i vores natklub til den lyse morgen. 

Har I andre behov, er I altid meget velkomne til at kontakte os. Det er forskelligt, hvordan man foretrækker at feste. I kan ringe på 45 76 40 30 eller sende en mail til info@clubriva.dk, så finder vi ud af det. 

 

SELSKABSPAKKER MED LÆKKER MAD

Vil du have lækker mad og drikke i rolige omgivelser til din firmafest, er det vores selskabspakke, som du skal vælge. Der får I en velkomstdrink og lækker tapas til forret. Den serveres som en stående buffet, hvilket giver jer mulighed for at gå rundt og snakke og mingle med de forskellige personer. Der kan være mange, som du ikke får talt så meget med, når I er hjemme i virksomheden. 

Er det sommer og godt vejr, serverer vi velkomstdrink og tapas på vores store udendørsterrasse langs med havnepromenaden. Der er der plads til alle, og I har mulighed for at nyde det gode vejr og udsigten til bådene, der ligger og vugger i lystbådehavnen.  

Derefter får I hovedret og dessert, der bliver serveret ved flot dækkede borde med hvide duge og blomster. Det hele foregår på vores første sal, som I får helt for jer selv. 

MULIGHED FOR TILKØB TIL FIRMAFEST

Vores selskabspakke er en fast pakke med velkomstdrink og mad. Du har dog også mulighed for at forme festen, som du gerne vil. Det kan være, at du gerne vil give dine ansatte en ekstra belønning ved også at give dem gratis øl, vand og vin under maden. Det er der helt sikkert mange, der vil sætte pris på. 

Eller måske vil I gerne vil have natmad, når I er færdige med at feste i vores natklub. Der kan I vælge mellem flere forskellige former for mad. Det er chili con carne, smørrebrød, pølser med brød, suppe med brød og pølse- og ostebord. Det giver jer mulighed for at vælge den natmad, der passer til jeres virksomhed. 

Vi har også en række andre tilkøb, som du kan benytte dig af for at få din firmafest til at blive præcis, som du ønsker. Du kan finde priserne på tilkøbene og se, hvad du har af muligheder, længere nede på siden. 

UNDERHOLDNING HØRE MED TIL EN GOD FEST

En god måde for jer at sætte gang i firmafesten på er god underholdning. Det kan være meget forskelligt, hvad I er til. Kan I godt lide at udfordre jeres ganer med lækre vine, kan det være en ide for jer, at I får os til at arrangere en vinsmagning. Det kan være med til at give jer noget at tale om resten af aftenen – og nogle ideer til, hvad I gerne vil drikke til maden. 

Det kan også være, at I er mere til at få rørt lattermusklerne. Så kan I få os til at hyre en standupkomiker til jeres firmafest i København. Vi har et godt samarbejde med en række forskellige standupkomikere. Det er nogle af Danmarks dygtigste, der kan komme og få jer til at grine af jer selv, hinanden og af samfundet generelt. 

Eller måske er det noget for jer at prøve jer selv af på havet, inden I skal have noget at spise. Med en beliggenhed lige ved vandet kan vi også arrangere sejlture og fisketure for jer. Det kan også være en sjov måde at være sammen på, inden I skal spise og feste. Turene giver jer mulighed for at se den smukke nordsjællandske kyst fra søsiden. 

NATKLUB MED DJ ELLER LIVE BAND

Når I er færdige med at spise, kan I trække ned i natklubben, hvor I har mulighed for at danse, snakke og nyde de lækre drinks, som vi serverer. Har I lyst til det, kan vi hyre et band eller en musiker til at komme og spille for jer. Vi har et godt samarbejde med en række af dygtige bands og musikere, der forstår at sætte gang i en fest. Det er for eksempel Søs Fenger, Erann DD, Anthonelli Orchestra, Rasmus Nøhr, Moonjam, Danseorkesteret og Rugsted og Kreutzfeldt. 

Har I mere lyst til, at der kommer en DJ og spiller op til dans med sange fra dengang til nu, kan vi også arrangere det. Vi samarbejder med flere forskellige DJ’s, der forstår at henvende sig til forskellige typer af gæster. Det er med til at gøre, at der vil være noget musik, som alle kan lide. 

Ønsker du at forkæle dine ansatte med en fri cocktailbar, har du også mulighed for det. Det koster 350 kroner per person for fri bar i tre timer. Hvis du kombinerer cocktailbar og DJ, kan du gøre det for 500 kroner per person. Du kan se flere af vores tilkøb til din firmafest længere nede på siden. 

MULIGHEDER FOR DEN LILLE VIRKSOMHED FOR AT HOLDE FIRMAFEST HOS OS

Vores selskabspakke henvender sig mest til en større virksomhed, hvor de er 50 personer eller mere, der skal holde firmafest. Men det betyder ikke, at I som lille virksomhed ikke også kan holde jeres fest hos os. I kan booke et bord i restauranten, hvor vi kan sørge for, at der er plads til alle. Der har I mulighed for at bestille lækker mad fra vores menukort. 

Ofte holder vi koncerter eller andre events i vores natklub, der er åben for alle. Det gør, at I også som mindre virksomhed har mulighed for at opleve store musikere og bands spille hos os. Det koster typisk mellem 300 og 400 kroner for en billet til koncerterne. 

Du kan også vælge at benytte dig af vores ”Dinner & Dance” tilbud, når du skal booke underholdning og mad til en mindre firmafest. Der får I både en lækker buffet, gratis garderobe, gratis adgang til vores natklub med DJ og selvfølgelig koncerten til 595 kroner per person. 

KOMBINER DIN FIRMAFEST MED ET MØDE

Har du brug for at holde et møde, kan du også gøre det hos os i Club Riva. Vi har mødelokaler med plads til mellem otte og 40 personer. Det giver dig mulighed for at holde både store og små møder hos os. Lokalerne er lækre og lyse med udsigt til havnen. Der er alt det udstyr, som du har brug for. Det er for eksempel LCD-projektor, AV-udstyr, flipover og whiteboard. 

Vi kan stå for mad hele dagen til jeres møde. Vi kan servere morgenmad med sushi og friskbagt brød og en to retters frokostmenu. På den måde kan I holde energiniveauet hele dagen igennem. 

Har I lyst til at kombinere jeres møde med en firmafest efterfølgende, kan I sagtens gøre det hos os. Det kan være en god måde at fejre, at I er kommet igennem et langt og sejt møde. Det er også en måde til at komme hinanden mere ved. Det kan ikke mindst være en god måde at fejre på, hvis der også er mødedeltagere, der ikke arbejder i virksomheden. Så kan I fejre med det samme. 

Priser på firmafest og tilvalg

Vælger du vores selskabspakke med velkomstdrink, tre retters menu og natklub, koster det 595 kroner per person. Derudover har du mulighed for at gøre en række tilkøb. Det er: 

 • Fri øl, vand og vin til maden 295 kr. per person
 • Kaffe/te 35 kr.
 • Sødt til kaffen 55 kr. 
 • Avec 65 kr. 
 • DJ/standup/fri bar i 3 timer Pris efter aftale
 • Tre timers cocktailbar 350 kr. per person
 • Natklub med DJ og cocktailbar 500 kr. per person
 • Natmad 125 kr. per person
 • Øl 38 kr. 
 • Vin 295 kr. 
 • Vand 35 kr. 
 • Spiritusflaske 995 kr. 

Transport til og fra firmafesten

Søger I et sted at holde firmafest i København, kan det være, at I skal vende blikket mod Nordsjælland i stedet. Der er nemlig store fordele for jer ved at holde festen hos os frem for inde i byen. Først og fremmest har vi gratis parkering – og masser af parkeringspladser. Det gør, at I ikke behøver at bruge tid på hverken P-billetter eller at køre rundt og finde en parkeringsplads. 

Kommer I med bil indefra København, tager det kun omkring en halv time at komme herud. Det samme, hvis I kommer fra Hillerød. Fra Helsingør kan I som regel gøre det lidt hurtigere. Det er altså en god mulighed for jer for at komme hurtigt hertil. 

Vil I hellere lade bilen stå derhjemme og komme hertil med offentlig transport, så I ikke behøver at tænke over, hvor meget I drikker til festen, kan I tage bus 388, der kører mellem Lyngby og Helsingør. Den stopper kun et minut fra vores dør. I kan også tage Kystbanen og stå af ved Rungsted Kyst Station. Derfra tager det et kvarter at gå herned. Alternativt kan I hoppe på bus 388 der og tage den det sidste stykke. 

BOOK DIN FIRMAFEST ALLEREDE I DAG

Det er populært at holde sin firmafest hos os. Det er derfor en god ide, at du booker allerede i dag. På den måde er du sikker på, at du kan få plads til dig og dine ansatte, når I gerne vil hygge jer og holde fest. 

Du kan ringe til os på 45 76 40 30 eller sende en mail til info@clubriva.dk

Vi glæder os til at møde jer – og til at I mødes hos os