Mere end bare lokaler

FIRMAJULEFROKOST

Søger du et godt og hyggeligt sted at holde julefrokost i nærheden af København, kan du holde den på Club Riva i Rungsted Havn. Det er nemt at komme til og fra med offentlig transport og i bil, og vi står for lækker mad og drikke og en festlig natklub med DJ. Har du lyst til at få skræddersyet en julefrokost til din virksomhed, hører vi også meget gerne fra dig. Det kan være en selskabsmiddag om lørdagen eller en brunch om søndagen. 

En firmajulefrokost er en superhyggelig mulighed for jer i virksomhed for at være sammen på en uformel og anderledes måde. Her kan I se nogle nye sider af hinanden og styrke det gode kammeratskab og kollegaskab, der imellem jer. Har I fået nye medarbejdere ind i firmaet i løbet af året, er det også en god mulighed for dem for at lære jer andre bedre at kende. Det kan være med til at gøre, at de også bliver en del af flokken. 

Leder I efter et hyggeligt sted til at holde firmafest i København, hvor I både kan få noget god julemad at spise, og hvor I kan feste efterfølgende, kan I gøre det her hos Club Riva i Rungsted Havn. Vi har mange års erfaring med at arrangere hyggelige julefrokoster for virksomheder fra København og Nordsjælland. Hos os kan I derfor være sikre på at få en rigtig god aften sammen. 

Club Riva ligger tæt på både motorvej og offentlig transport. Det gør det nemt at komme til og fra, lige meget om I er i bil eller tager offentlig transport. Fra København tager det omkring en halv time at komme fra Indre By og herud, lige meget om du er i bil eller tager toget. Læs mere om transport herud længere nede på siden. 

 

EN FIRMAJULEFROKOST DER ER NOGET FOR ALLE

Når I skal holde firmajulefrokost, er den store udfordring ofte, at I skal finde en julefrokost, der passer til alle. Ofte vil I både være unge og ældre medarbejdere i en virksomhed, og det handler derfor om at finde en julefrokostform, som, de vil synes, er sjov. 

Ofte er den klassiske julefrokost med masser af traditionel julemad og efterfølgende dans og hygge det bedste bud for jer. Der er noget mad for enhver smag. Med vores julebuffet vil det være muligt for stort set alle at finde noget at spise. 

I vores natklub kan I sidde og tale sammen, men I kan også danse. Har I lyst til at drikke jer fulde, kan I gøre det, men har I ikke lyst til det, kan I sidde ved et af bordene og tale sammen. Vores julefrokoster er derfor ofte nogle, der passer flest medarbejdere i virksomheden. Har I særlige ønsker til jeres julefrokost, og vil I gerne have skræddersyet en julefrokost specielt til jeres behov, kan I læse mere længere nede på siden. 

PLADS TIL BÅDE DEN STORE OG DEN LILLE VIRKSOMHED TIL FIRMAJULEFROKOST

Hos os er der både plads til den store virksomhed med mange ansatte og den lille virksomhed, hvor I måske indtil videre bare er et par ansatte. Hvis I er mange i virksomheden, kan det være et værre mas med at få lavet mad til alle og finde et lokale, der er stort nok. Det sørger vi for, når I er her. 

Er I få i virksomheden, kan det være svært at få noget særlig spændende mad. Ofte er budgettet ikke overvældende, når I måske er en tre til fire stykker til at betale for maden. Så kan det være rart at komme ud et sted, hvor der er en stor buffet, så I kan få noget lækker og varieret julemad at spise.

LÆKKER JULEBUFFET OG SELVFØLGELIG RIS A LA MANDE TIL DESSERT

Hos os får I en stor lækker julebuffet, hvor der er alle de klassiske juleretter at vælge imellem. Vi byder på: 

  • Riva’s populære to slags sild med rødløg og capers
  • Gravad laks med dild og sennepssauce
  • Æg og rejer med mayo og frisk purløg
  • Lune fiskefiletter med remoulade
  • Mørbrad bøffer med champignon a´la creme
  • Hjemmelavede frikadeller med flødestuvet spinat
  • Lun leverpostej med bacon og ristede svampe
  • Flæskesteg med rødkål og surt

Dertil får I lækkert hjemmebagt brød, smør og krydderfedt. I kommer derfor helt sikkert ikke til at savne noget på vores meget klassiske julebord. Til slut får I lækker ris a la mande med kirsebærsauce.

Med vores julebuffet vil det være muligt for de fleste af jeres medarbejdere at få noget lækkert at spise. Det er lige meget, om de er vegetarer, glutenallergikere eller spiser low carb. Med buffeten kan de selv udvælge den mad, som de gerne vil spise. 

DRIKKEVARER TIL FIRMAJULEFROKOST

Med i prisen på julebuffeten er en velkomstdrink, som I kan nyde sammen. Har I lyst til at have fri øl, vand og vin under middagen, kan I tilkøbe det for en ekstra pris. Det kan ofte være rart for jer at have mulighed for at drikke lige det, I vil. I skal være opmærksomme på, at I alle sammen skal vælge tilkøbspakken, for at I kan få den. 

Hvis I efterfølgende har lyst til at have fri bar, når I skal feste, har I også mulighed for at tilvælge det. Der skal I igen vælge det alle sammen. Hvis I gerne vil slippe for at fedte med penge, når I skal have drinks, øl og vin, når I skal feste efterfølgende, er det en god ide at vælge tilkøbet. 

UNDERHOLDNING, FEST OG NATKLUB

Efter I har spist, sætter vi en natklub op i stueetagen klokken 22. Der kan I danse, snakke, få noget at drikke og blive godt underholdt af en af vores DJ’s. Til hver julefrokost er der en af vores dygtige DJ’s, der spiller op, så I kan få noget god musik at danse til. 

Vi samarbejder med DJ’s som Philip Lundsgaard og Joakim Hedinger. De spiller de største hits fra dengang til i dag. Der vil derfor der helt sikkert være noget for både unge og gamle at danse til. 

I har mulighed for at bestille et eller flere borde i natklubben, så I har et sted at sidde ned, når I ikke skal feste og danse. Det kan være en god ide, at I bestiller et bord, da I ellers ikke kan være sikre på at få et sted at sidde ned. Vores firmajulefrokoster er meget populære, og I skal derfor regne med, at der kommer mange for at kigge sig. 

Priser på firmajulefrokost

Vores firmajulefrokost med velkomstdrink, julebuffet, ris a la mande og natklub koster 595 kroner per person. I kan være så mange eller så få, som I nu engang er i virksomheden. Med i prisen er også gratis garderobe, så I ikke behøver at bekymre jer om jeres tøj i løbet af aftenen. 

Hvis I gerne vil have fri øl, vin og vand til maden, kan I tilkøbe det. Så bliver det 895 kroner per person. Det er ofte en nemmere løsning, at I kan drikke så meget, som I gerne vil. Bemærk, at det er alle, der deltager i jeres firmajulefrokost, der skal vælge denne løsning. 

Hvis I vil have fri bar hele natten, kan I kontakte os på 45 76 40 30 eller skrive en mail til info@clubriva.dk, så giver vi jer en god pris på det. 

FÅ SKRÆDDERSYET FIRMAJULEFROKOST

Hvis dit firma gerne vil holde julefrokost en anden dag, er I meget velkomne til at kontakte os. Vi kan ikke tilbyde det samme set up med julemiddag og natklub, men I har gode muligheder for at holde en hyggelig julefrokost hos os alligevel. Det kan være, at I gerne vil holde julefrokost om lørdagen i stedet for. 

Vil I gerne nyde en lækker tre retters middag, hvor det kun er personalet fra jeres virksomhed, der er der, kan I vælge vores selskabspakke. Der får I en lækker menu, velkomstdrink og kaffe og te. Vil I have noget sødt til kaffen og måske en avec, har I mulighed for det, blandt vores mange tilkøb. 

Hvis I er interesserede, kan vi sagtens arrangere natklub til jer, hvis I er mere end 50 personer. Det sker i stueetagen, som også er der, hvor vi holder natklub om fredagen. Vi kan hyre en DJ til at komme og spille for jer. Vi kan også få live musikere til at komme og spille. Vi har blandt andet et godt samarbejde med Moonjam, Erann DD, Anthonelli Orchestra, Søs Fenger, Rasmus Nøhr, Rugsted og Kreutzfeld og mange andre. 

GØR JERES FIRMAJULEFROKOST TIL NOGET HELT SÆRLIGT

Hvis I gerne vil have en utraditionel julefrokost, hvor I for eksempel laver en aktivitet sammen før eller efter maden, kan vi også hjælpe jer med at arrangere det. Hvis I gerne vil ud at sejle eller fiske på Øresund inden maden, kan vi stå for det. Det er en god mulighed for at prøve nogle andre ting af sammen. 

Det kan også være, at I gerne vil have rørt lattermusklerne. Så kan vi hyre en af landets dygtige standupkomikere til at komme og optræde. Det kan ofte være sjovt at forløsende for jer at få et godt grin med jeres kollegaer. 

Måske har I slet ikke lyst til at skulle mødes om aftenen, men vil gerne mødes om morgenen. Så kan I gøre det. Vi har en stor og lækker brunchbuffet og en frokostbuffet, som I kan nyde i fred og ro på førstesalen. Det vil være en noget utraditionel julefrokost, men nogle gange er det lige præcis det, som I har brug for i din virksomhed. Ring til os på 45 76 40 30 eller skriv til info@clubriva.dk, hvis du er interesseret i at høre mere. 

God beliggenhed i Rungsted

Club Riva ligger ved Rungsted Havn. Det er derfor nemt at komme hertil fra det øvrige Nordsjælland og fra København. Det gør det til et oplagt sted at holde julefrokoster for firmaer fra København, der ønsker et fredeligt og hyggeligt sted at holde julefrokost, hvor der er sørget for det hele. 

Er du i bil, tager det mellem 20 og 30 minutter fra Københavns Indre By, Hillerød og Helsingør. Det giver jer god mulighed for at komme herhen. Vi har gratis parkering, så du kan roligt lade din bil stå hele natten. 

De fleste foretrækker at tage offentlig transport til julefrokost, så de kan få noget at drikke. Fra bus 388’s stoppested ved Rungsted Havn er der kun et minuts gang til Club Riva. Det gør det meget nemt at komme til og fra med bussen. Kommer du med Kystbanen, kan du stå af på Rungsted Kyst Station og så gå herned. Det tager 17 minutter. 

BOOK DIN JULEFROKOST I GOD TID

Hvis I gerne vil holde jeres julefrokost hos os, er det vigtigt, at du booker i god tid. Det er nemlig populært at holde julefrokost her, og eftersom vi holder på de meste populære julefrokostfredage om året, kommer der kun til at være endnu mere rift om pladser. Det er derfor en god ide, at du booker med det samme, når I har fastlagt, hvornår I skal holde julefrokost. På den måde kan I være sikre på at kunne få en god og hyggelig julefrokost hos os. 

Du kan ringe til os på 45 76 40 30 eller sende en mail til info@clubriva.dk og booke din julefrokost. I kan også nemt købe billetter via vores hjemmeside.

Vi glæder os til at møde jer – og til at I mødes hos os