Mere end bare lokaler

FORÆLDREFEST

Søger du et sted at holde en hyggelig forældrefest, hvor der er styr på det hele? I Club Riva får I en to retters menu og efterfølgende mulighed for fest og dans. Har I lyst til underholdning, kan vi også stå for det. 

Som forælder til et barn i den samme vuggestue, børnehave, skole- eller gymnasieklasse, kommer I til at tilbringe en del tid sammen. Det er til møder i skolen eller i institutionen, men det kan også være, når jeres børn har leget sammen og til familiedage og arbejdsdage. Det er derfor vigtigt, at I er på god fod, så I kan få et godt samarbejde om, hvordan rammerne om jeres børns tid i institution eller skolen skal være.

Det kan derfor være en god ide, at I holder en fest, så hele forældregruppen kan lære hinanden at kende på kryds og tværs. Det giver jer mulighed for at få snakket, uden at jeres børn er til stede. Det kan ofte føre til, at I kommer til at tale om nogle helt andre ting og lærer nye sider af hinanden at kende.

 

CLUB RIVA HAR PLADS TIL HELE FORÆLDREGRUPPEN

Det kan være svært at få plads til hele forældregruppen hjemme hos en jer. Det kan hurtigt blive mange mennesker, når forældrene til mellem 20 og 30 børn skal mødes. I vores lokaler kan I snildt være 50 personer eller flere. Det gør det muligt for alle forældre at deltage. Når I gerne vil skabe et godt sammenhold i institutionen eller omkring skoleklassen, er det vigtigt, at alle forældre har mulighed for at komme med.

Derudover kan det også være rart at være et sted, hvor der bliver sørget for det hele hele vejen igennem. På den måde er der ikke et forældrepar, der ender med at stå for ansvaret for madlavning og rengøring.

I kan holde jeres forældrefest på vores første sal, hvor I vil være i ro og fred. Samtidig har I en fantastisk udsigt over bådene i Rungsted Havn. Det er med til at give en hyggelig stemning. Vi dækker bordene med hvide duge, servietter og blomster.

MAD OG DRIKKE TIL FORÆLDREFEST

Forældrefesterne, der bliver holdt hos os, starter som regel med, at I spiser sammen. Vi tilbereder en lækker to retters menu til jer. Dertil får I en halv flaske vin eller en sodavand per person. Vores køkken er meget dygtige og kompetente og vil sammensætte en lækker menu, der passer til jeres arrangement.

Har I lyst til kaffe, te og kage efterfølgende, kan I for et mindre beløb tilkøbe det. Det kan ofte være rart at slutte måltidet af med noget sødt og lækkert.

Når I har festet i flere timer og snakket og danset, er det muligt, at I har brug for noget ekstra energi. Specielt hvis I vil fortsætte festen et andet sted. Vi kan til en lille merpris tilbyde jer lækker natmad, så I kan komme mætte hjem eller være klar til at tage videre.

GOD UNDERHOLDNING OG GODE OPLEVELSER SAMMEN

En del af det at lære hinanden at kende er, at I får nogle gode oplevelser sammen. Med i vores forældrefestpakke er også, at I efter middagen kommer ned i natklubben i stueplan, så I kan feste videre der. Har I lyst til at hyre DJ, have fri adgang til en cocktailbar eller se en standupkomiker optræde, kan vi sagtens arrangere det. Det kan være med til at give jeres fest et løft.

Hvis I gerne vil have et godt grin, kan vi booke en af de gode standupkomikere, som vi har i Danmark. Der er flere, som vi i forvejen har et godt samarbejde med. Det har vi også med bands som Danseorkesteret, Rasmus Nøhr, Erann DD og Rugsted og Kreutzfeld.

Prisliste til forældrefest

Selve arrangementet på fem timer med to retters menu, en halv flaske vin eller en sodavand til hver, koster 435 kroner per person.

Derudover er der en række tilvalg, som I kan gøre til festen. Det er:

  • Kaffe/te Kr. 35,-
  • Sødt til kaffen Kr. 55,-
  • Avec Kr. 65,-
  • Dj/band/standup i 3 timer – pris efter aftale
  • 3 timers cocktail bar Kr. 350,-
  • Natklub med DJ og cocktailbar i 3 timer Kr. 500,-
  • Natmad Kr. 125,-
  • Spiritusflaske/Snaps Kr. 995,-

Ovenstående priser er per person, undtagen for en flaske spiritus.

Når I skal bestille vores forældrefestpakke, skal I mindst være 30 forældre til spisning og til festen efterfølgende, skal I være mindst 50 personer.

Nem transport til og fra

Det er nemt for jer at komme til og fra Club Riva i bil. Det tager kun syv minutter fra Vedbæk, 13 minutter fra Nivå og en halv time fra Hillerød. Kommer du længere væk fra, tager det kun 10 minutter fra Helsingørmotorvejen at komme hertil.

Vi har gratis parkeringspladser, så du behøver ikke at bekymre dig om parkeringen, mens du fester med de andre forældre.

Club Riva ligger i Rungsted Havn ikke langt fra offentlig transport. Du kan tage bus 388 mod enten Lyngby eller Helsingør. Den holder et minut fra døren. Du kan også tage Kystbanen. Der er kun fem minutter derhen.

BOOK ALLEREDE I DAG

Det er populært at holde forældrefest i vores hyggelige lokaler med udsigt over Rungsted Havn og Øresund. Derfor er det en god ide, at du allerede nu booker din forældrefest, så du og de andre forældre kan nyde en hyggelig aften sammen i rolige omgivelser væk fra jeres børn.

Du kan kontakte os på 45 76 40 30 eller sende en mail til info@clubriva.dk.

Vi glæder os til at møde jer – og til at I mødes hos os