Mere end bare lokaler

HELDAGSMØDE I NORDSJÆLLAND

Søger du en god ramme om dit heldagsmøde, hvor der er sørget for det hele, kan du finde den her på Club Riva. Du får lækker forplejning med både morgenmad, frokost og aftensmad i gode mødelokaler, hvor der er det udstyr, du skal bruge. Har du særlige ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Nogle emner kræver, at I har lang tid til at diskutere dem. Det kan kræve en hel dag at komme i dybden med dem, så I er sikre på, at I er kommet hele vejen rundt om emnet. Når I sætter en hel dag af til et møde, er det en god ide, at I vælger et sted, hvor I ikke bliver forstyrret i løbet af dagen. Det kan gøre, at I netop får den ro, som I har brug for. 

Her på Club Riva kan du finde stille og rolige omgivelser, hvor der er, hvad du skal bruge, og hvor I får serveret lækker mad i løbet af dagen. Det gør, at I ikke selv behøver at tænke på noget. Det kan give jer den ro og den tid, som I har brug for til mødet. 

 

MULIGHED FOR STORE OG SMÅ HELDAGSMØDER

Det er meget forskelligt, hvad jeres plads behov er til et heldagsmøde. Det kan være alt fra to til tre personer og helt op til en større gruppe eller måske en hel afdeling. I Club Riva kan du booke små mødelokaler med plads til otte personer eller store mødelokaler med plads til 40 personer. På den måde kan vi være rammen om både dit store og dit lille møde. 

Alle vores lokaler er udstyret med noget af det mest almindelige udstyr, som I kan få brug for til et heldagsmøde. Det er standard AV-udstyr, LCD-projektor, flipover og whiteboard. Det er med til at gøre, at I nemt kan opholde oplæg eller skrive ideer og tanker ned i løbet af dagen. Mødelokalerne er indrettet med gode stole og praktiske borde, så I kan holde ud at sidde ned en hel dag. 

GOD FORPLEJNING GIVER ENERGI TIL HELE DAGEN

Når I skal holde møde hele dagen, er det vigtigt, at I får noget at spise og drikke med jævne mellemrum, så I kan holde energien oppe. På den måde kan I nemmere komme igennem dagen og få ordnet de ting, som I skal. Vi sørger for, at der er vand, frugt og pastiller i mødelokalet hele dagen igennem, så I har noget at sncake på, hvis I bliver småsultne. 

Derudover får I også god og solid mad flere gange i løbet af dagen. Når I møder ind klokken 9 om morgenen, starter I med morgenmad, hvor I blandt andet får smoothies og friskbagt brød. Om formiddagen får I te, kaffe og en snack, og det samme om eftermiddagen. Til frokost og aftensmad får I en lækker to retters menu. 

TILBUD PÅ HELDAGSMØDE, DER PASSER TIL JERES BEHOV

Selvom vores pakke til et heldagsmøde er det perfekte match for langt de fleste, kan det være, at I har brug for noget andet til jeres møde. 

Det kan være, at I har brug for at kunne holde et endnu længere møde. Det kan også være, at I har brug for at have flere lokaler end bare det ene. Måske har I brug for i løbet af dagen at kunne dele jer op i mindre grupper og kunne diskutere mødets emne der, så kan vi sørge for, at I får flere lokaler til rådighed. Det kan også være, at I har brug for noget ekstra udstyr udover det, som vi normalt tilbyder. 

Lige meget hvad jeres behov er, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne skabe rammen om dit heldagsmøde, der lever op til dine forventninger. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på 45 76 40 30 eller skrive en mail til info@clubriva.dk

ROLIG BELIGGENHED I SMUKKE OMGIVELSER

Club Riva ligger i Rungsted Havn i rolige og smukke omgivelser. Du har udsigt over lystbådehavnen og Øresund gennem vores vinduer. Det kan være med til at give en rolig stemning til mødet. 

Den rolige beliggenhed gør også, at I ikke vil være generet af udefrakommende støj eller lignende. Det kan være irriterende at skulle sidde en hel dag og høre på et vejarbejde eller en trafikeret vej. Det kommer I ikke til hos os. 

Vores placering ved vandet gør også, at I har mulighed for at komme ud og gå en tur i frokostpausen eller i forbindelse med aftensmaden. Når I har brugt en hel dag i mødelokalet, er det rart, at I kan komme udenfor og få luft. Det er ofte med til at gøre, at I tænke mere klart efterfølgende. 

Gode transportmuligheder

Club Riva ligger et minut fra bus 388’s stoppested og kun fem minutters gang fra Rungsted Kyst Station. Kommer du med offentlig transport, vil det derfor være nemt for dig at komme hertil. Er der mødedeltagere, der kommer fra Fyn og Jylland med offentlig transport, vil det også være nemt for dem at komme herud, når Kystbanen stopper så tæt på. 

Er du i bil, tager det cirka en halv time inde fra København og cirka 25 minutter fra Helsingør at komme hertil. Skal du til et heldagsmøde, der starter kl. 9, er det dog selvfølgelig en god ide, at du tager højde for myldretidstrafikken. 

Du kan parkere gratis på vores parkeringsplads. Det gør, at du ikke behøver bekymre dig om P-skiver og lignende i løbet af mødedagen.

BOOK DIT HELDAGSMØDE I GOD TID

Har du spørgsmål til vores heldagsmøder, eller vil du gerne booke et heldagsmøde hos os, er du altid velkommen til at kontakte os. Det gælder også, hvis du har ønsker, der ligger uden for det, vi normalt tilbyder. Du kan ringe til os på 45 76 40 30 eller skrive en mail til infor@clubriva.dk.

Vi glæder os til at møde jer – og til at I mødes hos os