Mere end bare lokaler

KONFERENCE I NORDSJÆLLAND

Søger du rolige omgivelser til din konference, hvor der er styr på forplejning og udstyr, kan du finde det hos Club Riva i Nordsjælland. Du kan få skræddersyet din konference, så den passer til din virksomheds behov. Vi står altid klar til at hjælpe dig. 

Har du brug for at diskutere et emne grundigt igennem med dine kolleger, samarbejdspartnere eller andre fra samme branche som dig, kan vi tilbyde dig gode rammer om din konference i Nordsjælland på Club Riva i Rungsted Havn. Her finder du fred og ro og bliver ikke forstyrret af kolleger eller sekretærer, der lige kigger ind for at stille spørgsmål. Det gør, at I kan komme i dybden med dagens program og nå det hele igennem.

Som arrangør får du en langt mere rolig oplevelse, når du lader os stå for konferencen. Det gør, at du selv vil få meget mere ud af den. Vi sørger for, at det nødvendige udstyr er sat op i lokalet, og for at I får masser at spise i løbet af dagen. På den måde kan I holde energiniveauet oppe og koncentrere jer om de oplæg og diskussioner, der kommer til at være i løbet af dagen. 

 

PLADS TIL STORE OG SMÅ KONFERENCER

Skal du holde en stor konference, hvor I bliver op til 40 personer og måske har brug for at dele jer op i flere rum, kan du finde faciliteterne hos os. Det kan for eksempel være rart, hvis I skal lave nogle workshops i løbet af dagen, hvor I deler jer op i mindre grupper. Har du bare brug for et lille lokale med plads til otte personer til en mere uformel konference, har du også mulighed for at finde det hos os. 

Alle vores lokaler er udstyret med borde og stole i en god kvalitet, så I kan holde til at sidde ned en hel dag. I får adgang til standard AV-udstyr, flipover, whiteboard og LCD-projektor, så I nemt kan fremvise jeres præsentationer. Har du brug for yderligere udstyr, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi prøve at skaffe det. 

 

EN KONFERENCE SKRÆDDERSYET TIL JERES BEHOV

Det er forskelligt, hvilke behov I har, alt efter hvilken virksomhed I er, og hvilken form for konference I skal holde. Har du brug for noget ud over det sædvanlige, vil vi meget gerne hjælpe dig med det. 

Det kan for eksempel være, hvis I skal holde konference over flere dage, og I gerne vil have hjælp til at finde steder at sove i nærheden. Det kan være for deltagere, der kommer fra Fyn og Jylland, eller som kommer fra udlandet. Vi har et stort kendskab til området og vil derfor meget gerne hjælpe jer. 

Det kan også være, at I gerne vil have noget underholdning eller adspredelse i løbet af dagen. Vi har stor erfaring med at arrangere vinsmagninger, koncerter og mange andre former for events. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker. Det kan du gøre på telefon 45 76 40 30 eller sende en e-mail til info@clubriva.dk.

 

GOD MAD HELE DAGEN IGENNEM

Når I holder konference en hel dag, har I brug for noget god mad til at styrke jer på dagen igennem. I Club Riva kan I starte med en lækker morgenmad, så alle har fået noget i maven fra morgenstunden. Det er også en god mulighed for at starte dagen lidt uformelt, så I kan lære hinanden bedre at kende. 

Til frokost og aftensmad får I en lækker to retters menu. Til frokost får I et glas vand eller sodavand til, mens I om aftenen har mulighed for at få to glas vin, som følger med i prisen. 

Om formiddagen og eftermiddagen får I kaffe, kage og snacks, og hele dagen igennem sørger vi for, at der er fyldt op med vand, frugt og pastiller inde i lokalerne, så I har noget at snacke.

 

BELIGGENHED LIGE VED VANDET

Club Riva ligger meget smukt lige ved vandet. I får udsigt over lystbådene i havnen og havet bagved. Har I gæster med fra udlandet, vil de sikkert sætte pris på at kunne se lidt af vores flotte land gennem vinduerne. 

Vores beliggenhed ved vandet gør også, at I har mulighed for at komme ud og gå en tur, når I trænger til noget frisk luft. Hele året rundt er havet med til at friske jer op, så I bliver klar til det næste oplæg eller den næste debat på konferencen. 

Vil I vise gæster fra udlandet eller andre dele af Danmark nogle af seværdighederne i området, kan det også være et godt afbræk for jer og behøver ikke at være noget, der tager lang tid. Karen Blixen Museet ligger kun fem minutters gang fra vores dør. Det kan give en tiltrængt pause i et ellers tætpakket program. 

 

Transport til døren

Club Riva ligger i Rungsted Havn lige ved vandet. Det giver jer en smuk udsigt fra mødelokalerne over havnen og havet bagved. I vil derfor ikke være forstyrrede af larm udefra. Det skaber en meget rolig atmosfære, der gør, at I kan koncentrere jer hele vejen igennem mødet.

Det er nemt at nå Club Riva, både hvis du kommer nordfra og sydfra. Fra Københavns centrum tager det cirka 35 minutter i bil at komme hertil. Fra Helsingør tager det omkring en halv time. Det gør Club Riva til et godt sted at samles, hvis I har mødedeltagere, der kommer både indefra byen og fra Nordsjælland. Vi har gratis parkering, så det behøver du ikke at bekymre dig om, når du sidder i møde.

Derudover er det også nemt at komme hertil med offentlig transport. Bus 388 holder lige ved døren, bare et minuts gang herfra. Kommer du med Kystbanen, kan du stå af på Rungsted Kyst station. Derfra er der fem minutters gang herned.

BOOK DIN KONFERENCE
ALLEREDE I DAG

Hvis du gerne vil booke din konference, eller du har spørgsmål til, hvordan en konference hos os foregår, er du meget velkommen til at ringe til os på 45 76 40 30 eller sende en e-mail til info@clubriva.dk

Vi glæder os til at møde jer – og til at I mødes hos os