Mere end bare lokaler

KONFIRMATIONSFEST

Søger du et hyggeligt sted i rolige og smukke omgivelser at holde dit barns konfirmationsfest, er Club Riva det helt rette. Du kan vælge mellem en lækker brunchbuffet, frokostbuffet eller en tre retters middag om aftenen med mulighed for musik og dans efterfølgende. Hvis I gerne vil have noget underholdning i løbet af dagen, kan vi hjælpe med at booke live musik eller en stand-up komiker. 

Konfirmationen er en stor dag for din søn eller datter, og konfirmationsfesten skal fejres med manér. Hvis I gerne vil have, at det skal ske i smukke og hyggelige rammer, hvor I kan være helt jer selv og have fred til at spise mad, holde taler og synge sange, kan I holde den her på Club Riva i Rungsted Havn. Fra vores lokaler får I en udsigt over bådene i havnen. Det er med til at give en flot baggrund for jeres fest.

PLADS TIL BÅDE DEN STORE OG DEN LILLE KONFIRMAND

Nogle konfirmationer er kæmpe fester med en masse gæster. Andre konfirmationer er små og intime, hvor kun de allernærmeste er med. Det er meget forskelligt, hvad den enkelte foretrækker. Hos os har vi både plads, hvis I er et lille selskab, men også hvis I er mange mennesker.

Vi har et lokale på førstesalen til spisning, hvor I skal være mere end 30 for at booke det. Er I ikke det, er I meget velkomne til at kontakte os, så finder vi på en løsning. Det kan for eksempel være, at I får plads i restauranten. Hvis I vil fortsætte konfirmationsfejringen med en fest med dans og musik, kan I komme ned i baren i vores stueetage. Der skal I mindst være 50 gæster for at leje den.

 

LÆKKER MAD TIL DEN STORE DAG

Drikkevarerne er også vigtige, når I skal holde fest. Som nævnt får I med vores selskabspakke en velkomstdrink, som I kan nyde på vores terrasse, hvis det er godt vejr. Med til pakken er også kaffe og te, som I kan nyde efter maden.

Vil I gerne have fri øl, vand og vin under maden, kan I tilvælge det. Det koster 295 kroner per person. Ofte vil det være rart for jer, at jeres gæster har mulighed for at få det at drikke, som de gerne vil.

Holder I en fest om aftenen, kan det være, at I gerne vil give jeres gæster mulighed for at nyde fri cocktailbar. Det kan være en god måde at få gang i festen på. Vi kan stå for fri cocktailbar i tre timer. Det koster 350 kroner per person. Du kan se alle vores tilkøb til bryllupsreceptionen og -festen længere nede på siden.

BRUNCH TIL DEN TIDLIGE KONFIRMAND

Det kan også være, at I gerne vil have noget mere uformelt end middagen, hvor gæsterne sidder rundt om bordet med den fine hvide dug på. I stedet kan det derfor være en ide, at I vælger at holde en brunch. Hvis din søn eller datter er blevet konfirmeret tidligt på dagen, kan det også være den bedste løsning. Så kan I komme direkte fra kirken og ned og spise.

Til vores brunch får I en stor buffet med lækker mad som røræg, bacon, pandekager, laks, rundstykker og rugbrød fra bageren. Derudover er der også te, kaffe, juice og smoothie med i prisen.

I har lokalerne i fire timer til brunchen. Det giver god mulighed for at få sludret med gæsterne, få pakket gaverne ud og efterlader også plads til både sange og taler.

 

 

FROKOST TIL KONFIRMATIONEN MIDT PÅ DAGEN

Det kan også være, at din søn eller datter skal konfirmeres op af formiddagen, så det passer med, at I skal have frokost, når I er færdige. Vi har en lækker frokostbuffet med klassiske indslag som sild, fiskefilet og frikadeller, men også nogle mere utraditionelle retter som grøn salat med jordbær og feta.

Der står en lækker osteanretning med frugt på buffeten, som I kan bruge som dessert. Øl, vand og vin er ikke med i prisen på frokosten, men kan tilkøbes for 295 kroner per person.

I har lokalerne i fem timer, når I vælger at spise frokost for at fejre konfirmationen. Der er derfor god tid til at smage på de mange forskellige retter, få hygget med venner og familie og beundre de mange gaver, som konfirmanden har fået.

 

UNDERHOLDNING KAN GIVE EN UFORGLEMMELIG KONFIRMATION

Til nogle konfirmationer er der altid en onkel eller en fætter, der er klar på at stå for noget underholdning. Det er ikke sikkert, at det falder i konfirmandens smag. Hvis I gerne vil have noget underholdning, som konfirmanden også vil synes om, kan I for eksempel vælge live musik eller at få en standupkomiker til at komme og optræde. Vi har et godt samarbejde med mange forskellige musikere og standupkomikere og vil derfor meget gerne hjælpe jer med at booke en.

Hvis I spiser middag hos os med efterfølgende dans, kan vi stå for at booke en DJ til at komme og spille. Vi kan også sætte en cocktailbar op, så der er gratis cocktails og drinks i tre timer. Det koster 500 kroner per person for både cocktailbar og DJ, 350 kr. per person hvis I kun ønsker en cocktailbar.

Har I særlige ønsker til underholdningen, er I meget velkomne til at kontakte os, så vil vi gøre vores yderste for, at jeres ønsker til underholdning kan lykkes. I kan ringe til os på 45 76 40 30 eller skrive en mail til info@clubriva.dk.

 

God mulighed for tilvalg til konfirmationen

Til alle vores pakker har du mulighed for at gøre en række tilvalg. På den måde kan du nemt skabe lige præcis den konfirmationsfest, som du har i tankerne for dit barn. Det kan være alt fra, at dagen skal slutte af med kaffe og kage, til at der skal komme en DJ eller en stand-up komiker til dit barns konfirmationsfest.

Tilvalg til selskabsmiddag om aftenen:

 • Øl, vand og vin under maden Kr. 295,-
 • Kaffe/te Kr. 35,-
 • Sødt til kaffen Kr. 55,-
 • Avec Kr. 65,-
 • Dj/band/standup i 3 timer Pris efter aftale
 • 3 timers cocktail bar Kr. 350,-
 • Natklub med DJ og cocktailbar i 3 timer Kr. 500,-
 • Natmad Kr. 125,-
 • Øl Kr. 38,- per flaske
 • Vand Kr. 35,- per flaske
 • Vine Kr. 295,- per flaske
 • Spiritusflaske/Snaps Kr. 995,- per flaske

Tilvalg til frokost:

 • Øl, vand og vin under maden Kr. 295,- pr. pers.
 • Øl Kr. 38,-
 • Vand Kr. 35,-
 • Vine Kr. 295,-
 • Spiritusflaske/Snaps Kr. 995,-

Konfirmationsfest for hele Nordsjælland

Club Riva er bestemt ikke kun for dem, der bliver konfirmeret i Rungsted, selvom restauranten kun ligger otte minutters gang fra Rungsted Kirke. Fra Vedbæk Kirke tager det kun 12 minutter i bil og fra Hillerød Kirke tager det 26 minutter.

Også indefra København har I god mulighed for at komme herud  hurtigt og nemt. Fra Grundtvigs Kirke i Københavns Nordvestkvarter tager det 24 minutter at komme herud i bil, mens det fra Vor Frue Kirke i hjertet af København tager 34 minutter.

Holder I konfirmationen i Rungsted Kirke, er jeres gæster meget velkomne til at parkere deres biler hos os, da vi har gratis parkering. Så kan de nemt spadsere hen til kirken.

Det er nemt at nå Club Riva, både hvis du kommer nordfra og sydfra. Fra Københavns centrum tager det cirka 35 minutter i bil at komme hertil. Fra Helsingør tager det omkring en halv time. Det gør Club Riva til et godt sted at samles, hvis I har mødedeltagere, der kommer både indefra byen og fra Nordsjælland. Vi har gratis parkering, så det behøver du ikke at bekymre dig om, når du sidder i møde.

Derudover er det også nemt at komme hertil med offentlig transport. Bus 388 holder lige ved døren, bare et minuts gang herfra. Kommer du med Kystbanen, kan du stå af på Rungsted Kyst station. Derfra er der fem minutters gang herned.

BOOK DIN KONFIRMATIONSFEST
ALLEREDE I DAG

De fleste konfirmationer ligger i de samme weekender i foråret. Der er derfor ofte rift om at kunne booke vores lokaler. Det er derfor en god ide, at du er ude lang tid i forvejen, når du vil holde dit barns konfirmationsfest hos os. Det bedste er, at du gør det med det samme, når du har fundet ud af, hvilken dag det kommer til at være.

Du kan ringe til os på 45 76 40 30 eller sende en mail til info@clubriva.dk.

 

Vi glæder os til at møde jer – og til at I mødes hos os