Mere end bare lokaler

MØDE OG EVENT FACILITETER
I RUNGSTED HAVN

Skal du holde møde eller en event i Nordsjælland? Så er Club Riva den perfekte ramme omkring ethvert arrangement hvad enten det er et lille arrangement med 8 deltagere eller et større arrangement med op til 40 mødedeltagere.
Club Riva ligger med den smukkeste udsigt, direkte til bådene på Rungsted Havn. Husets spændende arkitektur og overordnede serviceniveau er med til at give alle deltagere et imødekommende og professionelt afviklet arrangement.

Club Riva er centralt beliggende på Rungsted Havn – 1 minuts gang fra offentlig transport – Bus 388 og med gratis parkering lige uden for døren.

Vores samarbejdspartner til teamevents og den rå natur omkring Club Riva er således med til at danne rammen om et perfekt møde eller et event langs Rungsted Kyst.

Kontakt os på info@clubriva.dk for spørgsmål omkring dit møde…

UNIKKE RUM TIL MØDER

Vores mødelokaler er beliggende på 1. sal, med 4 stk. unikke grupperum i husets karnapper der giver alle deltagere en følelse af frihed og store vidder. Husets restaurant er beliggende med direkte adgang til havne promenaden.

SKRÆDDERSYET TIL JER

Du finder nok ikke et bedre sted at holde dit næste arrangement end hos os, om det er firmaets årlige fest, privatfesten for vennerne eller fødselsdagen, brylluppet eller barnets konfirmation.

Tag cyklen. Bussen. Eller bentøjet.

Club Riva er centralt beliggende på Rungsted Havn – 1 minuts gang fra offentlig transport – Bus 388 og med gratis parkering lige uden for døren. Vi er tæt på det hele. 1 minut fra busstop. 5 minutter fra Rungsted Kyst station. 2 minutter fra Rungstedgaard og meget mere.

Vi glæder os til at møde jer – og til at I mødes hos os