Mere end bare lokaler

MØDE OG EVENT FACILITETER
I RUNGSTED HAVN

Søger du behagelige mødelokaler med det udstyr, som du skal bruge, og en god forplejning i løbet af dagen, kan du finde dem her på Club Riva. Vores mødelokaler ligger med udsigt til havnen og havet i rolige omgivelser, så I ikke bliver forstyrret i jeres møde. Der er nem transport til og fra vores mødelokaler. Både hvis du er i bil og med offentlig transport.

Har du brug for at holde møde væk fra virksomheden, eller har du brug for at leje nogle professionelle lokaler til din lille virksomhed, kan du finde dem her hos Club Riva. Vores mødelokaler er indrettet, så I kan få alle behov i forbindelse med jeres møde dækket. Det gør, at I kan få et behageligt møde, hvor I ikke mangler noget.

Det gør også, at du kan byde gæster velkommen i vores mødelokaler og vide, at der er styr på det hele – hele vejen igennem mødet. Det er lige meget, om det er et kort frokostmøde eller et langt heldagsmøde fra morgen til aften. Det er også lige gyldigt, om det er et lille møde med bare et par personer eller et stort møde for en eller flere afdelinger.

MØDELOKALER TIL ALLE STØRRELSER

Vi har mødelokaler i flere forskellige størrelser. Der er både til det lille møde, hvor I bliver op til otte personer. Der er også til det store møde, hvor I er op til 40 personer. Du kan dermed nemt finde et mødelokale, der passer til dine behov.

Har du brug for at leje flere mødelokaler på samme tid, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om mulighederne. Det kan være, at du gerne vil leje både et stort og et lille mødelokale den samme dag. Eller har brug for at leje først det store og senere et mindre til et andet møde.

MULIGHED FOR SKRÆDDERSYET MØDE

I nogle tilfælde kan det være, at du har brug for at leje et mødelokale i længere tid eller i kortere tid, end du har mulighed for med vores mødepakker. Skulle det være tilfældet, eller har du særlige forespørgsler til mad, udstyr i lokalerne eller lignende, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe til os på 45 76 40 30 eller sende en mail til infor@clubriva.dk. Så hjælper vi dig med at sammensætte dit møde, så det passer til dine behov.

UDSTYR I MØDELOKALERNE

Har du brug for AV-udstyr eller en LCD-projektor til at lave en fremvisning, eller har du brug for flipover eller whiteboard til at notere ideer og forslag, finder du begge dele i vores mødelokaler. Alle vores mødelokaler har denne form for udstyr.

Når du skal sidde ned i en eller flere timer til et møde, har du brug for en god stol og et bord, så du kan tage notater og holde styr på dine papirer i løbet af mødet.

Der er hurtigt internet i alle lokalerne. På den måde kan I hurtigt gå på nettet og undersøge noget, eller bruge computeren til at vise videoer, hjemmesider eller andet relevant materiale for mødet

GOD FORPLEJNING HØRER MED TIL ET SUCCESFULDT MØDE

Når du holder møde, er det vigtigt, at der også er sørget for maden, så I kan holde energiniveauet oppe i løbet af dagen. Når du booker et af vores mødelokaler, sørger vi for, at der altid er vand, frugt og isvand i lokalerne. Det er med til at stille den værste sult mellem måltiderne. Derudover får I også kaffe, te og snacks både om formiddagen og om eftermiddagen.

Starter I mødet om morgenen, kan I få serveret morgenmad i mødelokalerne, inden I går i gang. Det er med til at gøre, at alle starter dagen med et højt energiniveau. Til frokost og til aftensmad får I en lækker to retters menu.

Har du særlige ønsker til menuen eller snacks, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi bestræbe os på at sammensætte en menu, der passer til din virksomhed.

Tag cyklen. Bussen. Eller bentøjet.

Club Riva ligger i Rungsted Havn lige ved vandet. Det giver jer en smuk udsigt fra mødelokalerne over havnen og havet bagved. I vil derfor ikke være forstyrrede af larm udefra. Det skaber en meget rolig atmosfære, der gør, at I kan koncentrere jer hele vejen igennem mødet.

Det er nemt for jer et komme til og fra mødet, både i bil og med offentlig transport. Er du i bil, tager det omkring en halv time inde fra København, lidt kortere tid hvis du kommer fra Helsingør.
Bus 388 kører lige til døren. Den stopper bare et minut væk. Er du med Kystbanen, kan du stå af på Rungsted Kyst Station og gå herned. Det tager kun fem minutter.

BOOK DIT MØDE NU

Hvis du vil være sikker på at kunne få et af vores mødelokaler til dit næste møde, er det en god ide, at du booker det nu. Har du spørgsmål til lokalerne, er du også meget velkommen til at kontakte os. Ring til os på 45 76 40 30 eller send en mail til info@clubriva.dk.

Vi glæder os til at møde jer – og til at I mødes hos os