SELSKABER

Vi holder alle former for selskaber

Du finder nok ikke
et bedre sted

Du finder nok ikke et bedre sted at fejre din næste fest end hos os, om det er firmaets årlige fest, privatfesten for vennerne eller fødselsdagen, brylluppet eller barnets konfirmation.

Med den smukke udsigt direkte til bådene på Rungsted Havn er stemningen allerede lagt.

Festen holdes enten i vores nye lækre selskabslokale på 1. sal med plads til op til 80 spisende eller i vores restaurant i stueplan, hvor der er plads til 70 spisende. Ved stående buffet er der plads til i alt 220 gæster på Club Riva

PRIVATSELSKAB

Vi sørger vi for det hele. Lækre omgivelser, skøn mad, super cocktails og dejlig vin, alt sammen leveret af vores smilende og dygtige personale.

Vi leverer den rigtige musik til din fest med vores professionelle DJ’s, og vil i have stand-up eller kendte danske bands/ sangere sørger vi også for det.

Vi kan blandt mange anbefale  Erann DD, Søs Fenger, Rasmus Nøhr, Moonjam, Anthonelli Orchestra, Danseorkestret, Rugtsted Kreutzfeldt som vi har et godt samarbejde med.

Kontakt os på info@clubriva.dk hvis du har spørgsmål eller bare vil vide mere om selskaber på Club Riva.

FORÆLDREFEST

Hold jeres forældrefest på Club Riva sammen med de andre forældre fra skolen, børnehaven eller vuggestuen. Slip for oprydning, opvask, indkøb osv osv. Vi klarer det hele i skal bare nyde aftenen og blive forkælet af vores søde personale.

Nyd en dejlig middag i vores skønne lokaler på 1. sal med direkte udsigt til Rungsted Havn og fortsæt aftenen efter middagen i natklubben med fest til den lyse morgen med vores kendte DJ’s. Vi har plads til 120 personer.

I får:
Velkomstdrink, dejlige bobler
Vores super lækre buffet anretning
Opdækning med blomster og duge

1 glas vin eller øl/vand
Kaffe efter middagen
Gratis garderobe
Gratis adgang til natbaren kl. 22.00

Kontakt os på info@clubriva.dk hvis du har spørgsmål eller bare vil vide mere om selskaber på Club Riva.

FIRMAFEST

Hold jeres firmafest på Club Riva sammen med alle kollegaerne.  Vi klarer det hele i skal bare nyde aftenen og blive forkælet af vores søde personale.

Nyd en dejlig middag i vores skønne lokaler på 1. sal med direkte udsigt til Rungsted Havn og fortsæt aftenen efter middagen i natklubben med fest til den lyse morgen med vores kendte DJ’s eller bliv i jeres eget lokale. Vi har plads til 120 personer.

Kontakt os på info@clubriva.dk hvis du har spørgsmål eller bare vil vide mere om selskaber på Club Riva.