FÅ ET BEDRE SAMMENHOLD

FIRMAAKTIVITETer

FIRMAAKTIVITETer

Søger du et godt sted til firmaaktiviteter, hvor I kan komme hinanden ved, kan vi stå for den her i Club Riva. Vi kan både stå for aktiviteter som sejltur, vinsmagning og koncert og for et lækkert måltid i forbindelse med aktiviteten. 

Har du et større eller mindre firma og skal holde et firmaevent hvor du måske på jagt efter et sted, hvor I kan lave nogle gode og sjove firmaaktiviteter sammen. Det kan være at tage ud at fiske eller sejle, prøve en vinsmagning eller bare have en hyggelig aften med standup eller en koncert. Hos Club Riva i Rungsted Havn kan vi hjælpe dig med at arrangere det hele. Hvis I efterfølgende vil have noget at spise, kan vi også sørge for det.

Firmaaktiviteter giver jer mulighed for at være sammen og lære hinanden bedre at kende væk fra virksomheden. Selvom I går op og ned af hinanden hver dag, kan der stadig være mange sider af hinanden, som I ikke kender. Det kan derfor være en god ide, at du arrangerer firmaaktiviteter for dine ansatte. Når de lærer hinanden bedre at kende som mennesker, vil det ofte også gøre det nemmere for dem at arbejde sammen. Det er lige meget, om det er ansatte i en stor eller en lille virksomhed.

TAG MED UD OG FISK

Hvis I vil ud at sejle eller at fiske, kan vi nemt stå for at arrangere det. Med en placering lige i Rungsted Havn og med Øresund rundt om hjørnet har vi i Club Riva gode kontakter til folk, der kan tage jer med ud at sejle eller at fiske. Det er en hyggelig firmaaktivitet for jer at tage ud og sejle på havet. Det er smukt at se kysten ude fra havet.

Når I tager ud at fiske sammen, vil I højst sandsynligt opleve helt nye sider af hinanden. Det kan være sjovt og sundt at gøre. Selvom I har arbejdet sammen i mange år, har I måske aldrig prøvet at fiske sammen. Det kan være sjovt at samarbejde om nogle helt anderledes projekter. Det giver også personer, der normalt ikke arbejder sammen, mulighed for at samarbejde om at hale en fisk i land.

SJOV MED STANDUP

Der er næsten ikke noget, der er bedre til at binde folk sammen, end det at de griner sammen. Leder I derfor efter gode firmaaktiviteter, hvor I bare skal sidde og lytte og tage imod, er standup et rigtig godt bud. Vi samarbejder med en række dygtige standupkomikere fra hele Danmark. Det er med til at gøre, at vi kan booke nogle af Danmarks allerbedste til at komme og underholde jer.

Det bliver et privat arrangement for bare medarbejderne i jeres virksomhed. Kontakt os på 45 76 40 30 eller info@clubriva.dk for at høre mere om det.

KONCERT KUN FOR JER I VIRKSOMHEDEN

I kan også vælge at holde en koncert med nogle af de store og kendte musikere og bands, som vi har i Danmark. Det kan være en koncert kun for jeres medarbejdere, der kan holde lige her på Club Riva. Vi har et godt samarbejde med en række bands og musikere i Danmark. Det er for eksempel Erann DD, Søs Fenger, Anthonelli Orchestra, Moonjam, Danseorkestret, Rasmus Nøhr og Rugsted og Kreutzfeld.

Hvis der er nogle andre, som I gerne vil have til at komme og spille for jer, er I velkomne til at kontakte os – så vil vi prøve at få det til at ske.

VINSMAGNING GIVER HYGGE OG NOGET AT TALE OM

Er I en gruppe medarbejdere, der sætter pris på vin, er det oplagt for jer, at I prøver en vinsmagning hos os. Det er både en hyggelig aktivitet og vil give jer meget at tale om på kryds og tværs i afdelingen. Vi har stor erfaring med at stå for en vinsmagning og udvælger nogle lækre vine til jer.

SPIS MAD I FORBINDELSE MED FIRMAAKTIVITETER

Når I skal ud sammen som virksomhed, er det også en god ide for jer, at I får noget at spise sammen. Det er også en hyggelig måde at være sammen på. Her hos Club Riva kan vi sørge for, at I får noget lækkert at spise i forbindelse med jeres firmaaktivitet. Det kan være morgenmad eller brunch, hvis I starter tidligt på dagen. Det kan for eksempel være, hvis I holder firmaaktiviteten i weekenden.

Måske har I mere lyst til at få frokost eller en lækker to eller tre retters menu til aftensmad, så kan vi også stå for det. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om de forskellige muligheder for at spise hos os i forbindelse med firmaaktiviteter.

Nem transport til og fra

Bor dine medarbejdere spredt udover et stort område? Eller bor de fleste af dem her omkring Rungsted? I begge tilfælde kan det være en god ide for dig, at du booker en firmaaktivitet her. Det er nemlig meget nemt at komme til og fra Club Riva, både med offentlig transport og i bil.

Fra Hillerød, København og Helsingør tager det cirka 20-30 minutter i bil at komme hertil. Vi har gratis parkering, så dine medarbejdere kan holde parkeret hele dagen uden at skulle bekymre sig om parkeringsbilletter og P-vagter. Dem giver dem ro til at deltage i firmaaktiviteten.

Kommer dine medarbejdere med offentlig transport, kan de tage bus 388 fra Lyngby eller Helsingør. Den holder et minut fra vores dør. De kan også tage Kystbanen til Rungsted Kyst Station. Derfra er det en gåtur på 17 minutter herned.

BOOK ALLEREDE NU

Hvis du gerne vil holde din næste firmaaktivitet hos os, er det en god ide, at du booker allerede nu. Det er populært at holde arrangementer hos os, men hvis du booker i god tid, kan du som regel komme til. Hvis vi skal stå for standup eller koncert er også vigtigt, at du giver os noget tid til at booke de optrædende.

Du kan ringe til os på 45 76 40 30 eller sende en mail til info@clubriva.dk.

Vi glæder os til at møde jer – og til at I mødes hos os