Mere end bare lokaler

FIRMAMØDE OG EVENT FACILITETER I RUNGSTED HAVN

Søger du den perfekte ramme om dit møde med lækre faciliteter og erfarent personale? Hos Club Riva finder du de rigtige lokaler med plads til op til 40 personer, alt det udstyr, du skal bruge og lækker forplejning, så I kan holde energiniveauet højt hele dagen igennem. Har du brug for at holde dit firmamøde udenfor huset, har Club Riva de perfekte omgivelser for dig og din virksomhed. Det kan være rart at flytte et vigtigt møde væk fra virksomheden, så I ikke bliver forstyrret. På den måde kan I 100 % koncentrere jer om de opgaver, I har på dagsordenen. Har du en mindre virksomhed, er vores mødelokaler også en god løsning for dig. Det kan være, at du arbejder hjemmefra eller på et kontorhotel og derfor ikke har pladsen til et møde. Det kan også være, at du søger de professionelle rammer, som vi i Club Riva kan skabe om dit møde. Dit firma vil komme til at fremstå professionelt og velforberedt, når du vælger os at holde firmamøde hos os. I Club Riva har vi mange års erfaring med at arrangere firmamøder og har derfor styr på, hvad der skal til, så I ikke kommer til at mangle noget.

FIRMAMØDE I MANGE FORSKELLIGE STØRRELSER

Du kan finde lokaler i mange forskellige størrelser. Det er små lokaler, hvor der er plads til op til otte personer, og store lokaler, hvor der er plads til op til 40 personer. Du kan derfor både holde dit lille møde med få deltagere og større møder for en hel afdeling eller hele ledelsen i vores lokaler. Alle lokalerne er indrettet med borde og stole i en god kvalitet, så I kommer til at sidde behageligt hele dagen. I lokalerne er der flipover, whiteboard, LCD-projektor og AV-udstyr. Har du brug for andet udstyr, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre, om det er noget, vi kan skaffe.

MULIGHED FOR AT FÅ SKRÆDDERSYET MØDEPAKKER

Har du andre behov, end dem du kan få dækket i vores mødepakker, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil gerne sammensætte en mødepakke, der passer specielt til dig og din virksomhed. Det kan være, at du har brug for et længere tidsrum til at holde møde i. Det kan også være, at I bare skal holde et kort møde på en time. Måske har I brug for at leje flere mødelokaler samme dag. Vi lytter gerne til alle dine ideer og prøver at finde frem til den bedste løsning for dig.

UDSTYR I MØDELOKALERNE

Har du brug for AV-udstyr eller en LCD-projektor til at lave en fremvisning, eller har du brug for flipover eller whiteboard til at notere ideer og forslag, finder du begge dele i vores mødelokaler. Alle vores mødelokaler har denne form for udstyr. Når du skal sidde ned i en eller flere timer til et møde, har du brug for en god stol og et bord, så du kan tage notater og holde styr på dine papirer i løbet af mødet. Der er hurtigt internet i alle lokalerne. På den måde kan I hurtigt gå på nettet og undersøge noget, eller bruge computeren til at vise videoer, hjemmesider eller andet relevant materiale for mødet

GOD FORPLEJNING HØRER MED TIL ET SUCCESFULDT MØDE

Når du holder møde, er det vigtigt, at der også er sørget for maden, så I kan holde energiniveauet oppe i løbet af dagen. Når du booker et af vores mødelokaler, sørger vi for, at der altid er vand, frugt og isvand i lokalerne. Det er med til at stille den værste sult mellem måltiderne. Derudover får I også kaffe, te og snacks både om formiddagen og om eftermiddagen.

Starter I mødet om morgenen, kan I få serveret morgenmad i mødelokalerne, inden I går i gang. Det er med til at gøre, at alle starter dagen med et højt energiniveau. Til frokost og til aftensmad får I en lækker to retters menu.

Her kan du se vores menuer, eller har du særlige ønsker til menuen eller snacks, er du meget velkommen til at kontakte os. Så vil vi bestræbe os på at sammensætte en menu, der passer til din virksomhed.

Nem transport til og fra

Club Riva ligger i Rungsted Havn lige ved vandet. Det giver jer en smuk udsigt fra mødelokalerne over havnen og havet bagved. I vil derfor ikke være forstyrrede af larm udefra. Det skaber en meget rolig atmosfære, der gør, at I kan koncentrere jer hele vejen igennem mødet. Det er nemt at nå Club Riva, både hvis du kommer nordfra og sydfra. Fra Københavns centrum tager det cirka 35 minutter i bil at komme hertil. Fra Helsingør tager det omkring en halv time. Det gør Club Riva til et godt sted at samles, hvis I har mødedeltagere, der kommer både indefra byen og fra Nordsjælland. Vi har gratis parkering, så det behøver du ikke at bekymre dig om, når du sidder i møde. Derudover er det også nemt at komme hertil med offentlig transport. Bus 388 holder lige ved døren, bare et minuts gang herfra. Kommer du med Kystbanen, kan du stå af på Rungsted Kyst station. Derfra er der fem minutters gang herned.

BOOK DIT FIRMAMØDE  ALLEREDE I DAG

Hvis du vil være sikker på at kunne få et af vores mødelokaler til dit næste møde, er det en god ide, at du booker det nu. Har du spørgsmål, eller er du interesseret i at holde dit firmamøde hos os, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 45 76 40 30 eller skrive til os på info@clubriva.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med at danne en hyggelig og professionel ramme om dit næste møde.   

Vi glæder os til at møde jer – og til at I mødes hos os