OVERSIGT

 

På denne side har Club Riva en oversigt over de forskellige typer services og oplevelser du kan opleve på Club Riva. Hvis du ønsker noget andet end de her færdigpakkede løsninger, så kontakt os endelig. Club Riva er til for vores gæster.

Bryllupsfest – Skal du holde den helt perfekte bryllupsfest, så er ClubRiva et fantastisk udgangspunkt. Med gode lokaler, lækker mad, god service og en fantastisk location, så er Club Riva et godt godt valg til jeres bryllupsfest. Du kan læse mere om at holde bryllupsfest hos Club Riva her, og tøv aldrig med at kontakte os for en uforpligtende snak om jeres bryllup.

Bryllupsreception – Vil du holde jeres bryllupsreception i smukke omgivelser med professionel og behagelig betjening, så er Club Riva et rigtig godt valg. Læs mere om at holde bryllupsreception på Club Riva, og kontakt os endelig, hvis du vil snakke om muligheder, og hvis du har specielle ønsker.

Event – Skal din virksomhed lave en firmaevent så er Club Riva et oplagt bud. Er dit event i hverdag eller i weekend, så se mulighederne her med Club Riva. Er du i tvivl om dit event kan arrangeres på Club Riva, så kontakt os endelig, og så tager vi en snak om mulighederne.

Firmaaktiviteter – Nogle gange er det en god ide at tage en firmaaktivitet ud af virksomheden og hen på en charmerende location. Club Riva er et ideelt sted for rigtig mange forskellige firmaaktiviteter. Læs mere om muligheden for at lave din virksomhed firmaaktivitet hos Club Riva her.

Firmaevent København – Hold jeres firmaevent i København i smukke omgivelser, med god betjening og dejlig mad. Det får du her hos Club Riva.

Firmafest København – Skal firmafesten holdes i København? Så er Club Riva i den nordlige og eksklusive del af Storkøbenhavn et rigtig godt bud. Det er generelt et rigtig populært valgt med en firmafest i København placeret godt i Rungsted Havn i Club Rivas fantastiske selskabslokaler. Videre får du når du holder din firmafest en fantastisk service, lækker mad og en smuk udsigt.

Firmajulefrokost København – Er der noget bedre ved julen end en rigtig god julefrokost på virksomhedens regning. Med en firmajulefrokost i Københavns mest eksklusive område ved Rungsted Havn, så giver du de ansatte en superoplevelse, som de sent vil glemme. Læse mere om mulighederne her for firmajulefrokost.

Firmamøde – Skal virksomeheden holde et stort eller eksklusivt firmamøde, så er der gode muligheder for dette på Club Riva. Uanset om det er konference eller noget mindre og et mere eksklusivt firmamøde, så læs mere om mulighederne her.

Forældrefest – I gamle dage var det med forældrefest mere pligt end lyst. I dag er der så meget mere ved en god forældrefest. På Club Riva behøves du ikke bekymre dig om servering og andre praktiske sager. Det tager vi os af, så skal I bare sørge for at have en fed, sjov og hyggelig forældrefest.

Frokostmøde – Leder du efter et sted at holde jeres frokostmøde, så er Club Riva et oplagt sted at vælge. Hos Club Riva er der gode mødefaciliteter for et frokostmøde.

Heldagsmøde – Skal din virksomhed holde et heldagsmøde? Så kan du hos Club Riva få glimrende mødefaciliteter og god forplejning. Det er naturligvis toppet med den lækreste location i Rungsted Havn. Club Riva er et rigtig godt valg for dig, der vil skabe en rigtig god stemning til din virksomheds heldagsmøde.

Konference – Uanset om det er et heldagsmøde eller til en konference i Nordsjælland, så er Club Riva et rigtig interessant bud. Hos Club Riva er der gode mødefaciliteter til brug i konferencer og videre så er der god mad, service og en helt fantastisk placering på en af Nordsjællands dejligste locations: Rungsted Havn.

Konfirmationsfest – Skal dit barn konfirmeres, så er Club Riva et smukt og godt bud på et sted til at afholde hans eller hendes konfirmationsfest. Læs mere her om muligheder for at afholde konfirmationsfest hos Club Riva. Er du i tvivl, så kontakt os endelig per telefon eller email.

Mødelokaler – Mangler du mødelokaler, hvor lokation og forplejning er i særklasse. Så er der Club Riva et godt valg placeret på den dejlige Rungsted Havn og mødefaciliteter, der siger spar 2.

Hvis listen ovenfor ikke er rammende for dit eller jeres behov, så kontakt os og så tager vi en snak om vi kan finde noget, der er helt perfekt for jer.